Sunday, November 10, 2013

Deniz Berdan:Sosyetik ikoncan denmesinden korkunç rahatsızmış.


Taşkışla'da düzenlenen İstanbul Moda Günleri defilelerinin tümünü izleyen Deniz Berdan, 'sosyetik' ve 'ikoncan' diye tanımlanmasına tepki gösterdi: "Sosyete çok korkunç ve iğrenç bir laf. 22 yaşından beri çok sıkı çalışıyorum. Sadece sosyete diye tanınmak hoşuma gitmiyor!"

'İkoncan' diye anılmak istemediğini de belirten Berdan, "İkoncan lafı bence çok kıro. Moda benim sadece hobim" dedi.

Ah canııımmm napacaz şimdi !?? :)) Sen kalk haftanın 7 gecesi hiçbir daveti kaçırma, dikkat çekmek için tüm absürd kıyafetleri giy, resimlerin boy boy çıksın diye ciddi çaba göster, plajlarda günde 3 mayo değiştir, seksi pozlar ver, dergilerde sayfa sayfa röpörtajların çıksın sonrada sosyete diye anılmaktan üzül ve rahatsız ol..

Hanımefendi büyük ihtimalle kendisini Osmanlı Hanedanlığının son kuşağından görüyor. Hatta bu öylesine bir hayal dünyası ki Habsburg Hanedanlığı bile olsa şaşırmam.

Halbuki kendisi has be has günümüz sosyetesinin en önemli simalarındandır. Eskidendi sosyetik kelimesinin kaliteyi ve asaleti simgelediği zamanlar. Şimdi sosyetik demek ikoncanlar, rüküşkonlar, kırocanlar, salakkonlar, annekonlar diye uzaar gider..Hanımefendi demek bunların farkındaki kendisini bu sınıfta görmek istemiyor.

No comments:

Post a Comment